Kontakta oss

Måttanpassade och personliga kök


Domsands är ett kök för dig som önskar ett måttanpassat och gediget kök som är tillverkat helt efter dina önskemål och behov. 


För oss finns det inga standardmått eller begränsningar i vad vi kan erbjuda dig som kund. 


Med 20 års erfarenhet inom snickeri är vi duktiga på att förstå dina visioner och förverkliga dem. Vi jobbar i genuina material och delar av snickerierna tillverkas för hand för att kunna leverera kvalitet och speciallösningar.

JS Snickeri i Jönköping

 

Vi på JS Snickeri, som tillverkar Domsands-köken, har vår produktion och showroom i hjärtat av Bankeryd, Jönköping. För oss är det viktigt att kunna leverera måttanpassande kök som håller över tid.

 

Vi har ett fullt utrustat snickeri där vi tillverkar ditt kök. Vi ser därför inga begränsningar i att kunna förverkliga just din köksdröm. Luckor, inredning och detaljer oavsett om de är i trä, målade eller fanér går att få i en mängd olika lacker, färger och betser.

 

Vi har nära kontakt med leverantörer av beslag, belysning och bänkskivor i flera varianter och material. Så oavsett önskemål hjälper vi dig.

 

Vi tillverkar även garderober, badrums- och butiksinredning samt andra måttanpassande snickerilösningar.

Från köksdröm till verklighet

 

När vi gemensamt har skräddarsytt din köksdröm kommer vi hem till dig och mäter så att köket kan måttanpassas efter just din miljö. Därefter beställs köket och tillverkningen börjar. 

 

När detta är färdigt leveras köket hem till dig. Vi monterar även köket om du önskar detta.

 

Välkommen att kontakta eller besöka oss!

Välkommen att kontakta oss

 

Med hjärtat i Bankeryd tillverkas ditt kök i vårt egna snickeri.

 

Domsandsvägen 8

564 35, Bankeryd

 

+46 (0)36 – 37 03 60

info@jssnickeri.se

 

”Ibland handlar det om komplicerade lösningar som utmanar. Vi lovar lite för mycket ibland. Och då kan jag tänka – vad har jag lovat nu. Men när man ser slutresultatet känns det som en stor belöning. Överlag är det en tillfredsställelse att se nöjda kunder.”

Samarbetspartners

Blum